perjantai 22. tammikuuta 2016

Oppi & Ilo-tuotteita myynnissä!


Narvin Tytöt ovat tänä vuonna osallistumassa kolmelle suurelle partioleirille. Helmikuussa järjestetään piirin talvileiri Tules Laitilassa, kesäkuussa järjestetään piirin sudenpennuille ja seikkailijoille tarkoitettu Tammileiri Sauvossa ja heinäkuussa järjestetään Finnjamboree Roihu Evolla, jonne suuntaavat isommat partiolaiset (tarpojat, samoajat ja vaeltajat), lisäksi lippukunnassamme on meneillään TaSaVa –projekti, jossa vanhemmat ikäkaudet valmistautuvat ja toteuttavat vaelluksen.
 Tarkoituksemme on hankkia näitä ja tulevia leirejä varten uutta leiri- ja retkeilykalustoa. Lisäksi Narvin Tytöt on perinteisesti tukenut leirille osallistumista ja maksanut osan leirimaksuista.  Tämän vuoksi toteutamme osan varainhankinnasta myymällä suosittuja Sanoma Pron Oppi & Ilo –sarjan tuotteita.
Jokainen partiolainen saa tuotekuvaston ja tilauslomakkeita. Tuotekuvaston löydät myös netistä osoitteesta http://sisalto.oppijailo.fi/tiedostot/oppijailo_tuoteluettelo_2015/index.html  
Tilaamalla tuotteet kauttamme, saat ne vähintään 10 % halvemmalla kuin verkkokaupasta tilaamalla. Lisäksi säästät toimituskuluissa. Jokaisesta tilatusta tuotteesta Narvin Tytöt saavat 3-5 euroa.
Tuotteiden tilausaika on helmikuussa viikoilla 5-7 (1.2.-21.2.2016) ja tuotteet toimitetaan viikolla 9. Tilauslomakkeet toimitetaan joko lähijohtajalle viikolla 7 tai suoraan Tuijalle. Tuotteet pitää myös maksaa mainitulle tilille 21.2. mennessä. Ainoastaan ajallaan maksetut tuotteet tilataan. Tilatut tuotteet ovat noudettavissa partiotalolta viikolla 9 normaalin partiokerran yhteydessä. Mikäli tilaaja itse ei nouda tuotteita, ilmoita asiasta tilausta tehdessäsi tai jälkikäteen sähköpostilla Tuijalle.
Nyt on siis hyvä mahdollisuus hankkia valmiiksi koko vuoden synttäri- ja kaverilahjat tai miksei jopa joululahjoja jemmaan!

Mikäli sinulle syntyy kysyttävää, voit soitella Tuijalle p. 040 751 1212 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen tuija.kankkio@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti